Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία περιήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.

Η Σχεδιάστρια

Σχετικά με την σχεδιάστρια

Η Αναστασία Δεδονάκη δραστηριοποιείται στον χώρο του κοσμήματος από το 2006. Τότε άνοιξε το εργαστήριο-κατάστημα λιανικής στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε τεχνικές χειροποίητου και βιομηχανικού κοσμήματος στο ΙΕΚ Μοκούμε, σχέδιο μόδας στη σχολή Bercot στο Παρίσι όπου και έζησε μια δεκαετία.

Στο Παρίσι εργάστηκε ως βοηθός σχεδιάστρια δίπλα στον Christian Louboutin και στη συνέχεια ως σχεδιάστρια υποδημάτων στον Οίκο Emmanuel Ungaro. Το σύνολο των εμπειριών της από το χώρο της μόδας και τα ερεθίσματα που προσλαμβάνει από το πολιτιστικό περιβάλλον στην Ελλάδα και το εξωτερικό λειτουργούν ως ερεθίσματα στη δουλειά της στο κόσμημα και συνιστούν τα θέματα στις συλλογές της.

Από το 2013 ζει στην Αθήνα και έχει κατάστημα λιανικής στη Σκύρο το οποίο λειτουργεί τους καλοκαιρινούς μήνες. Συνεργάζεται με επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα, στο Παρίσι και το Μπέργκαμο και η δουλειά της έχει παρουσιαστεί σε γκαλερί στην Αθήνα και το εξωτερικό.