Για να σας εξασφαλίσουμε καλύτερη εμπειρία περιήγησης, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας αυτό το site, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.

Όροι & Προϋποθέσεις

Όροι Επιστροφών/ Αλλαγών

Αν το προϊόν δεν σας ικανοποιεί απόλυτα ή έχει κάποιο ελάττωμα μπορείτε να το επιστρέψετε σύμφωνα μα τους παρακάτω όρους:
 1. Επιστροφές πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα 10 ημερών (εργάσιμων και μη) από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας από τον πελάτη από την εταιρία ταχυμεταφορών ή το ταχυδρομείο, σύμφωνα με το ιστορικό της αποστολής.
 2. Η επιστροφή - αλλαγή πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από αντίγραφο της Απόδειξης Λιανικής Πώλησης και μέσα στην αρχική συσκευασία.
 3. Με την επιστροφή του προϊόντος, μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε πίστωση του λογαριασμού σας για μελλοντική αγορά, είτε επιστροφή χρημάτων σε λογαριασμό της τράπεζας που συνεργάζεστε ή στο Paypal σας. Για την δεύτερη περίπτωση είναι απαραίτητο να μας στείλετε συνοδευτικό έντυπο με τον αριθμό λογαριασμού, το IBAN,και την τράπεζα που θέλετε να επιστραφούν τα χρήματα.
 4. Αλλαγές ειδών σε έκπτωση ή προσφορά αλλάζονται πάντα στην εκάστοτε ισχύουσα τιμή.
 5. Αν το προϊόν ΔΕΝ έχει κάποιο ελάττωμα η επιστροφή γίνεται με έξοδα αποστολής του πελάτη ενώ αν έχει κάποιο ελάττωμα με έξοδα αποστολής δικά μας και μέσω ΕΛΤΑ κούριερ. Αν προβείτε σε αλλαγή με άλλο προϊόν τα έξοδα αποστολής της νέας παραγγελίας είναι κατά περίπτωση του πελάτη ή της εταιρίας Dea πάλι με τα ίδια κριτήρια.
 6. Για να γίνει αποδεκτό ένα προϊόν ως ελαττωματικό, θα πρέπει η φθορά να μην είναι από κακή χρήση του προϊόντος. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η φθορά είναι από κακή χρήση του πελάτη, τότε επιστρέφεται στον πελάτη το ίδιο προϊόν με έξοδα αποστολής που επιβαρύνουν τον πελάτη.

Διαδικασία Επιστροφής Χρημάτων Μη Ελαττωματικού Προϊόντος

 1. Αποστέλλετε το προϊόν με χρέωση δική σας, υποχρεωτικά μαζί με αντίγραφο της Απόδειξης Λιανικής.
 2. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6974 016019 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας του καταστήματος μας για οδηγίες αποστολής.
 3. Μέσα στο δέμα συμπεριλαμβάνετε τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμός λογαριασμού, IBAN, τράπεζα) και υποχρεωτικά αντίγραφο της Απόδειξη Λιανικής. Σε περίπτωση που έχει γίνει πληρωμή με πιστωτική κάρτα, τα χρήματα σας επιστρέφονται στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε.
 4. Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν, το αντίγραφο της απόδειξης και τα πλήρη στοιχεία σας, ξεκινάει η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων. 
 5. Η κατάθεση πραγματοποιείται σε χρονικό διάστημα 15 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος (αξία προϊόντος χωρίς έξοδα αποστολής).
Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας στο +30 6974 016019 ή μέσω email για να μας εκφράσετε οποιαδήποτε απορία, αίτημα ή παράπονο για την εξεύρεση της ιδανικής λύσης. Το κύριο μέλημά μας είναι να μείνετε ευχαριστημένοι από την αγορά σας!